Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool har tre Alonso-alternativer

Skulle Liverpool ikke lykkes med at hente Xabi Alonso ind som Jürgen Klopps afløser, så har de blikket rettet mod flere forskellige trænere.

Der er ingen tvivl om, at Xabi Alonso er Liverpools soleklare førsteprioritet til at afløse Jürgen Klopp efter sæsonen. Stor tvivl er der til gengæld om det rent faktisk vil lykkes.

For Bayern München går også benhårdt efter ham, og så er det ikke engang sikkert, at han forlader Bayer Leverkusen, som han med stor sandsynlighed vinder et sensationelt mesterskab med i denne sæson.

Spillet er altså pivåbent, og derfor kan Liverpool ikke tillade sig at lægge alle æg i samme kurv. 

Derfor har den engelske storklub også andre navne på listen. Ifølge The Guardian består den liste af Roberto De Zerbi, Ruben Amorim og Julian Nagelsmann. Roberto De Zerbi er ifølge The Guardian det nyeste navn på den liste, og Liverpool skulle allerede have taget en form for indledende kontakt, uden man dog på nogen måde er langt i processen.

For lige nu er Liverpools store opgave at finde ud af, hvordan den sportslige struktur skal se ud til næste sæson, hvor Liverpool også mangler en sportsdirektør. Her rygtes man heftigt til klubbens tidligere sportsdirektør Michael Edwards, men det er meget tvivlsomt, om han har lyst til at vende tilbage.

Sikkert er det, at så længe Liverpool ikke har præsenteret en træner, så vil der blive ved med at dukke navne op.