Kaos i Liverpool: Værste i 97 år

Det er gået helt skævt for Liverpool, der lørdag tabte fjerde hjemmekampe i træk i Premier League.

Det går ikke Liverpools vej lige i øjeblikket.

Profilerede nøglespillere er skadede og så hagler det ned med personlige fejl på banen.

Lørdag aften var heller ikke dagen, hvor Liverpool-spillerne skulle shine.

Her tabte Klopps tropper med 0-2 til ærkerivalerne fra Everton. Udeholdet bragte sig foran via Richarlison blot få minutter inde i kampen, mens Gylfi Sigurdsson omsatte et spark fra 11-meter-pletten få minutter før tid.

Det var Evertons første sejr på Anfield i Premier League-sammenhæng i 22 år samt Evertons første derby-sejr mod Liverpool siden oktober 2010.

Men som om, det ikke var nok, så kan der nu gnides endnu mere salt i såret til de Liverpool-fans, der i denne sæson har været meget igennem.

Som følge af nederlaget hjemme på Anfield, har The Reds nu tabt fire hjemmebanekampe i træk. Det er ikke sket siden december 1923, altså for 97 år siden.

Liverpool skal forsøge at rette op på den elendige form, når de næste søndag møder Sheffield United på udebane.