• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Overvejer at forlade Liverpool

Foto: Getty Images

Englænderen er ikke tilfreds med mængden af spilletid hos Jürgen Klopps mandskab, og derfor overvejer han at forlade klubben til januar.

Af Jacob Quvang

Alex Oxlade-Chamberlains Liverpool karriere har aldrig udviklet sig, som hovedpersonen selv håbede efter skiftet fra Arsenal tilbage i sommeren 2017. 

De gange han for alvor har budt sig på til en fast plads i Jürgen Klopps startopstilling, er han typisk blevet bombarderet tilbage af alvorlige skader. Derfor kæmper han med at få spilletid, og han er nu nået derud, hvor han er bange for at skulle forlade klubben for at få mere spilletid. 

Det skriver det engelske medie Mirror

Ifølge mediet er englænderen fortsat meget ambitiøs, og han ønsker at komme tilbage nær det engelske landshold. Der ved han dog, at han er nødt til at spille flere kampe, og det lader det ikke til bliver tilfældet i Liverpool, som han kun har startet for én gang i Premier League-sæson. 

Det kommer selv angiveligt en smule overraskende for Oxlade-Chamberlain, der havde håbet på mere efter en stærk pre season for klubben. 

Ifølge Mirror kunne hans tidligere klub Arsenal komme på banen med et tilbud om at hente ham hjem til London, da Mikel Arteta gerne vil styrke sin trup. Oxlade-Chamberlain var også selv en populær skikkelse i Arsenal, dengang han var i klubben. 

Han blev også ad flere omgange rygtet væk fra Liverpool i sommer, men Jürgen Klopp ville under ingen omstændigheder af med ham. Han kender Oxlade-Chamberlains potentiale, og så har han evnen til at score mål fra midtbanen. 

Oxlade-Chamberlain har spillet 109 kampe for Liverpool, men har blot spillet 182 minutter i denne sæson fordelt på fem kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020