• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medier: PL-træner fyringstruet efter 7 ligakampe

Foto: Getty Images

Southamptons træner er under gevaldigt pres, selvom han blev hyret i november.

Af Victor Risager

Southampton skiftede i november ud på trænerposten, da Ralph Hasenhüttl blev afløst af Nathan Jones, men det har ingenlunde været nogen succes.

Af sine første 13 kampe har Nathan Jones vundet fem, men størstedelen har været i pokalturneringen. I Premier League er det blevet til én sejr og hele seks nederlag, og klubben har i den periode ikke holdt buret rent i ligaen.

Nu kan det få konsekvenser. Både The Athletic og TalkSPORT skriver, at Nathan Jones er under markant pres i Southampton.

Det skyldes selvsagt resultaterne, men ifølge TalkSPORT er flere spillere også utilfredse med manageren.

Og så er der nogle kommentarer, han leverede lørdag efter Southamptons nederlag til Brentford, der ikke er faldet i god jord i klubben.

- Jeg er gået på kompromis. Jeg er gået på kompromis med visse principper på grund af 1) personellet, og 2) den måde, som folk vil spille på og så videre. Jeg er gået på kompromis på grund af fans og så videre, et par små ting, men ikke længere, sagde Nathan Jones.

Derudover roste Jones sig selv for sin periode i Luton, hvor der ifølge ham ikke var mange bedre managere i Europa.

Southampton, der er sidst i Premier League, skal i aktion igen på lørdag mod Wolverhampton. Om det også bliver med Nathan Jones i spidsen, eller om klubboss Rasmus Ankersen og co. har udskiftet træneren forinden, må tiden vise.