• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medier: Tottenham hyrer italiensk sportschef

Foto: Getty Images

Tottenham ventes at hyre italiensk sportschef senere på ugen.

Af Victor Risager

Senere i denne uge vil Tottenham præsentere en ny sportschef i form af Fabio Paratici. Det skriver flere engelske medier, heriblandt BBC og Goal.

Den 48-årige italiener har i de seneste 11 år haft en ledende stilling i storklubben Juventus, men her stoppede han i sidste uge. Her lød forklaringen, at Fabio Paratici er på udkig efter nye udfordringer, og de kan altså meget vel vise sig at være i Tottenham.

Fabio Paratici flyver senere på ugen til England for at skrive under på kontrakten, og så kan han ellers tage hul på udfordringerne i Tottenham.

Først og fremmest skal han være med til at finde en ny cheftræner, efter at klubben fyrede Jose Mourinho i foråret. I de seneste uger har Tottenham været i forhandlinger med italienske Antonio Conte - som kender Fabio Paratici fra deres fælles tid i Juventus - men forhandlinger med den tidligere Inter-boss er ifølge medierne kollapset.

Udover opgaven med at finde en ny træner skal den kommende Tottenham-boss også finde en løsning på situationen med superstjernen Harry Kane, der efter sigende vil væk fra klubben denne sommer.

Tottenham sluttede som nummer syv i den netop overståede Premier League-sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020