Video : Tipsbladet
Premier League

Tidligere FCK-spiller skifter for 46 millioner

Marko Stamenic rykker nu til Premier League.

Marko Stamenics karriere har for alvor taget fart det seneste års tid. 

Sidste sommer skiftede den newzealandske midtbanespiller fra FC København til Røde Stjerne på en fri transfer, selvom "løverne" forsøgte at forlænge kontrakten. 

Nu skifter Marko Stamenic igen klub. Han er netop skiftet til Nottingham Forest i Premier League, hvor han har fået en femårig aftale. Det bekræftes af den engelske klub.

Og denne gang er det alt andet end gratis. 

Ifølge newzelandske medier betaler Nottingham Forest i omegnen af 46 millioner kroner for at hente 22-årige Marko Stamenic i Røde Stjerne. 

For nogle uger siden var den tidligere FC København-spiller, der også har været forbi HB Køge som lejesvend, tæt på et skifte til Coventry i Championship for et beløb i omegnen af 37 millioner kroner. Men ifølge Røde Stjerne afviste han selv det skifte. 

Marko Stamenic, 22 år, skal dog ikke i aktion for Nottingham Forest i den kommende sæson. Han bliver udlejet til Olympiakos, der har samme ejer som Premier League-klubben. 

Opdateret: Tidligere fremgik det, at prisen var i omegnen af 10 millioner amerikanske dollar, altså 67 millioner kroner. Der er dog tale om 10 millioner australske dollar, hvilket svarer til 46 millioner kroner. Vi beklager.