Video : Tipsbladet
Premier League

Wilshere som Arsenal-cheftræner? Det kan ske snart

Ifølge Mikel Arteta har Jack Wilshere potentialet til at blive cheftræner for Arsenal en gang i fremtiden. I første omgang kan den tidligere AGF-spiller dog være på vej til USA.

Spillerkarrieren sluttede ikke helt som håbet for Jack Wilshere, men den tidligere Arsenal-stjerne kan potentielt gå en lovende trænerkarriere i møde. 

Jack Wilshere har været til jobsamtale i MLS-klubben Colorado Rapids, som leder efter en ny cheftræner, men den tidligere AGF-spiller kan i fremtiden stå i spidsen for en af verdens største klubber. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Arsenal-cheftræner Mikel Arteta, der ser Jack Wilshere som en mulig cheftræner for Arsenal en gang i fremtiden. Wilshere er i øjeblikket cheftræner for Arsenals U18-hold. 

- Først og fremmest er jeg virkelig glad for, at Jack er en del af staben. Jeg synes, at han har gjort det virkelig godt. Han har bragt noget, der var virkelig nødvendigt, til akademiet og til stedet generelt, lyder det, ifølge ESPN, fra Arteta. 

- Disse ting (interesse fra andre klubber, red.) sker, når folk gør det godt. Der vil være interesse, og det er op til ham at tage det, han mener er den bedste beslutning for hans karriere. 

I interviewet bliver Mikel Arteta spurgt til, om Jack Wilshere kan blive cheftræner for Arsenal 'langt ude i fremtiden', men ifølge spanieren behøver der slet ikke gå så længe. 

- Man ved ikke engang, hvad langt ude i fremtiden er. Det kan blive meget snart. Han har potentialet, lyder svaret fra Arteta. 

Jack Wilshere nåede at spille 14 kampe for AGF i foråret 2022, inden den tidligere engelske landsholdsstjerne stoppede spillerkarrieren og blev cheftræner for Arsenals U18-hold.