• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Avis: Celta Vigo i vildrede om Emre Mor

Foto: Getty Images

Emre Mor står til at vende tilbage til Celta Vigo, men den spanske klub vil meget gerne have afskibet offensivspilleren i en fart.

Af Ole Hoffskov

Celta Vigo ved ikke, hvad de skal stille op med Emre Mor.

Sådan indleder den spanske avis Marca en artikel om den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der er på vej tilbage i folden i Celta Vigo, selv om den spanske klub har kæmpet en hård kamp for at komme af med den dansk-tyrkiske offensivspiller.

Læs også:Superliga-nedrykker bekræfter: Henter newzealandsk teenager

22-årige Emre Mor har i denne sæson været udlejet til både Galatasaray og Olympiakos, men igen af stederne har han fået succes - i Grækenland blev det blot til to korte indhop i pokalturneringen.

Nu står offensivspilleren til at vende tilbage til Celta Vigo, hvor han har to år tilbage af sin kontrakt, men danskerklubben vil hellere se Mors hæl end hans tå. Marca skriver, at Celta Vigo end ikke ønsker at have Emre Mor i førsteholdstruppen. Den tidligere FCN-spiller har haft disciplinære problemer under flere af de tidligere trænere i Celta Vigo, og klubben ønsker angiveligt ikke, at det samme skal ske under den nuværende, Oscar Garcia.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - juli

Celta Vigo betalte lige knap 100 millioner kroner for Emre Mor i 2017, men de har ikke fået megen smæk for skillingen, og spanierne har indstillet sig på, at en stor del af pengene går tabt. Nu satser Celta Vigo på at finde en ny lejeaftale til dansk-tyrkeren.

Borussia Dortmund købte i 2016 Emre Mor i FC Nordsjælland for et beløb i omegnen af 80 millioner kroner, og dermed er han i top fem over de største transfers i Superligaens historie. 

Tyrkiske medier skriver mandag, at Trabzonspor viser interesse for Emre Mor - her nævnes et prisskilt på 15 millioner kroner. 

Læs også:SønderjyskE vil udleje målmand: Han skal spille fast

Læs også:AGF'er var ikke født, da klubben senest fik medaljer: Det er utrolig fedt

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Medaljesulten var stor i Aarhus

Superliga

Mere Superliga

Fokus