• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Medier: FC Barcelona laver speciel forlængelse med stjernekeeper

Foto: Getty Images

Marc-Andre Ter Stegen er efter sigende tæt på at forlænge med FC Barcelona - og på grund af coronakrisen bliver det en lidt anderledes forlængelse.

Af Victor Risager

FC Barcelona har ikke kunnet formå at forlænge med Lionel Messi, men nu ser det ud til, at de forlænger med en af deres øvrige stjerner.

Stjernekeeperen Marc-Andre Ter Stegen er således tæt på at forlænge sin aftale med katalanerne indtil sommeren 2025, skriver både El Mundo Deportivo og AS.

Læs også:Barcelona-præsident overvejer at gå af nu

Ifølge AS bliver det dog ikke en helt normal kontraktforlængelse.

Det har nemlig længe været forventet, at Marc-Andre Ter Stegen ville blive verdens bedst betalte målmand, når han skrev under på en ny aftale, men det kommer ikke til at ske. Ikke med det samme i hvert fald.

Tyskerens nye aftale vil nemlig acceptere en lavere løn i denne sæson, hvor klubben er ramt af coronakrisen, mens han i de kommende sæsoner vil tjene den tabte løn tilbage, i takt med at klubbens indtjeninger også øges. Det har FC Barcelona allerede gjort i klubbens basketball-afdeling, hvor blandt andre stjernen Nikola Mirotic har fået en sådan aftale.

Marc-Andre Ter Stegen, 28 år, kom til FC Barcelona i sommeren 2014 fra Borussia Mönchengladbach, og indtil nu er det blevet til 236 kampe. Hans seneste kamp var det ydmygende 8-2-nederlag til Bayern München i Champions League, da han har misset sæsonstarten grundet en skade.

Hans nuværende aftale udløber til 2022. 

Læs også:Memphis Depay drømmer stadig om Barca-skifte

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Læs også:Europæiske nabolande vil afholde VM i 2030

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus