Foto: Getty Images
La Liga

Neymar kan blive en nøgleperson i præsidentvalget i Barcelona

En del af kandidaterne arbejder allerede nu på, at de kan få ham tilbage, forlyder det.

Efter Josep Maria Bartomeu har forladt posten som præsident for FC Barcelona er valgkampen om den næste taget til, og det lader til, at en tidligere spiller i form af brasilianske Neymar kan blive en nøgle-person.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Læs også:Neymar med nyt sagsanlæg mod Barcelona: Kræver svimlende beløb

Her bliver der peget på, at Neymar stadig kan blive en mulighed for klubben. Særligt da offensivspilleren, som bliver 29 til februar, tilsyneladende selv gerne vil tilbage til sin tidligere klub.

Derfor har en række kandidater til præsident-posten angiveligt forhørt sig hos ham.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Arsenal vil handle i RB Leipzig

Den nuværende coronakrise har dog sat Barcelona i store vanskeligheder økonomisk, da de blandt andet ikke kan have tilskuere til deres kampe, som det har være tilfældet helt tilbage til marts.

Ellers mener man, at Barcelona kunne have fået fingrene i Neymar, som kunne have tvunget sig vej ud af PSG, som han har kontrakt med frem til sommeren 2022. I den forbindelse skulle Neymar åbenbart ikke have planer om at forlænge, og dermed vil et sommersalg være en mulighed, da det nok vil være sidste mulighed for PSG, hvis de vil have lidt penge for ham.

Dog taler det imod tankerne om en Neymar-retur, at de to parter i øjeblikket har lagt sag an mod hinandne for mange millioner.

Læs også:Misser Champions League-brag: Neymar ude i flere uger

Læs også:Leder: Barcelonas demokrati bliver slugt råt af kapitalfonde

Læs også:Neymar udgår med skade i PSG-sejr