• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Wass er klar til at tage drastisk beslutning

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS er Daniel Wass klar til at tage en dramatisk beslutning, hvis Valencia nægter at sælge ham til Atlético Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Daniel Wass har i de seneste dage været meldt på vej til Atlético Madrid, men onsdag har det spanske medie El Desmarque reporteret, at Valencia har sagt nej til at sælge den danske landsholdsspiller

Og ifølge den spanske avis AS kan Valencias beslutning nu få Daniel Wass til at tage en drastisk beslutning. 

- Hvis klubben nægter at sælge ham, så er han klar til at meddele, at han ikke vil spille for Valencia i de fem måneder, der er tilbage af hans kontrakt, skriver AS således. 

Ifølge AS tyder det således på, at Daniel Wass kan vælge at sætte hårdt mod hårdt, hvis Valencia beslutter sig for at sabotere hans drømmeskifte til de spanske mestre. 

Atlético Madrid har angiveligt udset sig Daniel Wass som afløser for Kieran Trippier, som hovedstadsklubben har solgt til Newcastle. Daniel Wass' aftale med Valencia udløber dog altså først til sommer, og derfor skal Atlético Madrid og Valencia nå til enighed om en pris, hvis Wass skal rykke til Wanda Metropolitano her i januar. 

Ifølge AS er onsdag 'en nøgledag i Operation Wass', idet Valencia-præsident Anil Murthy skal tale med cheftræner José Bordalás om danskeren. Og Valencia er altså klar til at afvise Atlético Madrid, hvis Bordálas ikke er villig til at slippe Wass. Ifølge AS er det dog usandsynligt, at Bordálas vil forsøge at holde på Wass imod danskerens vilje. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020