• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Delaney til FCK? Det vil ikke overraske Romano

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Transferguruen bliver ikke overrasket, hvis Thomas Delaney skifter til FC København denne måned.

Af Jacob Quvang

Skal Thomas Delaney retur til FC København, eller skal han ikke? 

De spekulationer har længe rumsteret omkring den danske landsholdsspiller og de regerende danske mestre. Thomas Delaneys knæskade fra VM holder ham stadig på sidelinjen, og den skade kan i værste tilfælde sætte en stopklods for et januarskifte.

Delaney lader dog ikke til at have den store fremtid i Sevilla, hvor han ikke er Jorge Sampaolis ønskespiller, men mange ting skal gå op, hvis FCK og Delaney skal genforenes. Økonomien og Delaneys eget ønske om at vende hjem til Danmark er to afgørende faktorer.

Transferjournalisten Fabrizio Romano kan dog sagtens se det ske. Det fortæller han til SpilXperten.

- Det er helt klart en mulighed, at Thomas Delaney skifter tilbage til FC København i januarvinduet. Sevilla ændrer mange ting i øjeblikket, og nu har de Jorge Sampaoli som træner, der også ønsker en stor udskiftning i spillertruppen.

- Det ser ud til, at Delaney sagtens kunne være den næste på affyringsrampen, så det er uden tvivl en mulighed. Jeg bliver ikke overrasket, hvis det sker, da det tyder på, at Sevilla kommer til at skille sig af med mange spillere i transfervinduets sidste dage, fortæller Romano til SpilXperten.

Dermed er buddet fra ham, at en eventuel Delaney-transfer til FCK kan ske på en af transfervinduets sidste dage. Det er da også set før, at sådan nogle store handler er blevet effektueret nær lukketid. 

Sikkert er det, at håbet hos FC Københavns tilhængere er at Delaney kommer tilbage til klubben, hvor det hele startede. Den danske midtbanespiller har dog også været rygtet til tyske klubber før sin skade.