• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Flyver fra København: Meget tæt på klubskifte

Foto: Getty Images

Rygterne har været mange om Dennis Hadžikadunić, der mandag satte sig ombord på et fly fra København.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Dennis Hadžikadunić står, ligesom mange andre udlændinge på kontrakt i en russisk klub, i en besværlig situation.

Den svenske stopper spillede det meste af sidste sæson i Malmö FF, men nu er han på jagt efter et nyt eventyr, da det stadig er muligt at suspendere aftalen som udlænding i en russisk klub.

Rygterne har været mange omkring 24-årige Dennis Hadžikadunić' fremtid, der leverede stort i Malmö FF. Særligt Feyenoord er blevet kædet kraftigt sammen med forsvarsspilleren den seneste tid.

Derfor begyndte det hollandske medie 1908.nl mandag kraftigt at spekulere i, om et skifte til Rotterdam-klubben var oppe over. Dennis Hadžikadunić teasede gennem et opslag fra Kastrup Lufthavn på Instagram, at han var på vej ombord på et fly.

1908.nl spekulerer både i, om det kunne være et fly til Amsterdam, men de tror i højere grad på, at han er på vej til Madrid, hvorfra han kan flyve videre til Italien. Juventus er også blevet meldt ude efter den dygtige stopper.

Uanset destinationen så er Dennis Hadžikadunić meget tæt på at kunne skrive under med en ny klub. Det oplyser hans agent, Walid Faour, til 1908.nl.

- Noget vil ske, og det vil I få af vide meget snart. Det er ikke kun Feyenoord i Holland. Vi har gode klubber, som også er med i kapløbet. Jeg har scannet markedet, og vi vil skrive under med en klub i denne uge.

Dennis Hadžikadunić, der før skiftet til Malmö FF blev rygtet til både FCK og FCM, leverede en stærk sæson i svenskernes forsvar. Her noterede han sig for 25 Allsvenskan-kampe.