Video : Tipsbladet
Rygter

Liverpool øjner tyrkisk Real Madrid-juvel

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Adrien Rabiot fra Juventus til Real Madrid
Note:
Real Madrid skal have fundet en afløser til Toni Kroos og har angiveligt øjnene rettet mod Juventus. Her står Adrien Rabiots kontrakt nemlig til at udløbe, og den spanske kongeklub har derfor udset sig mulighed for at hente ham gratis efter EM-slutrunden i Tyskland, hvor Rabiot fredag aften møder Holland med det franske landshold. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Joshua Zirkzee fra Bologna til Manchester United
Note: 
Den hollandske målmager fik sig et glædeligt opkald, da han blev efterudtaget til EM, mens han var i Disneyland, og snart kan der angiveligt tikke endnu et stort opkald ind, da Manchester United angiveligt forbereder sig på at indløse Zirkzees frikøbsklausul på knap 300 millioner kroner. Den 23-årige angriber har to år tilbage af sin kontrakt med Bologna.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Telegraph 

Arda Güler fra Real Madrid til Liverpool
Note: 
De ser også EM i Liverpool. I hvert fald skulle Arne Slot og co. være holde særligt øje med den kun 19-årige tyrker Arda Güler, der scorede et drømmemål i første kamp mod Georgien. Gülers kontrakt med Real Madrid løber helt frem til 2029, og han bliver nok ikke billigere efter EM, hvorfor Liverpool forventes at skulle frem med den store pengepung, hvis de vil gøre alvor af deres interesse. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk 

Xavi Simons fra PSG til Bayern München
Note: 
En anden EM-stjerne, der kan sikre sig et skifte efter slutrunden, er hollandske Xavi Simons, som angiveligt skulle være et varmt emne i Bayern München. Sydtyskerne skulle være klar til at hoste op med op mod 100 millioner Euro, svarende til 745 millioner kroner, for det 21-årige stortalent, der i den seneste sæson har været udlånt til RB Leipzig. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Bild