• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De vil købe Pep Biel

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC København-stjerne Pep Biel bliver allerede rygtet videre fra Olympiakos.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Pep Biel har efter afskeden med FC København fortsat sit flotte niveau i Olympiakos.

Selvom man missede det græske mesterskab, så har spanieren leveret flere gode præstationer, scoret ti mål og noteret sig for fire assister i alle turneringer.

Det har også kastet bred interesse af sig, hvor den største kommer fra Tyrkiet. Det beretter blandt andre Haber Turk og Sabah Spor, der fortæller, at Besiktas lurer på Pep Biel.

Efter denne sæson siger Besiktas farvel til Dele Alli, som har skuffet stort på leje fra Everton. Derfor vil den tyrkiske topklub gerne have en ny 10'er til den kommende sæson, og her skulle spanieren være deres førsteprioritet.

Det bliver dog ikke nogen let mission for Besiktas, da Olympiakos ikke har nogen intentioner om at sælge 26-årige Pep Biel. Derfor skal der mange penge på bordet, og det er tvivlsomt, om Besiktas kan mønstre det.

Pep Biel skiftede sidste sommer fra FC København til Olympiakos for omkring 45 millioner kroner. Et beløb der kan stige til omkring 75 millioner kroner på grund af diverse klausuler.

I FC København var Pep Biel et stort hit, da han først fandt sig til rette i dansk fodbold. I knap 100 Superliga-kampe leverede han 23 scoringer og 13 assister.

Inden Pep Biel sagde farvel til Superligaen, nåede han at spille ni kampe, score seks gange og spille FC København i Champions League-gruppespillet med en samlet sejr over Trabzonspor.