• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: FC Barcelona pønser på salg af hollænder

Foto: Getty Images

Frenkie de Jong går angiveligt nogle meget afgørende måneder i møde i FC Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Frenkie de Jong er den næstdyreste spiller i FC Barcelona-truppen, efter at klubben har sagt farvel til Lionel Messi, Antoine Griezmann og Philippe Coutinho i løbet af de seneste seks måneder.

Og ifølge den spanske avis Sport betyder Frenkie de Jongs høje markedsværdi, at hollænderen også risikerer at blive afskibet til sommer. 

FC Barcelona døjer således stadigvæk med økonomiske problemer, og derfor pønser klubben altså på et salg af Frenkie de Jong, hvis ikke hollænderen formår at overbevise tilstrækkeligt i anden halvdel af sæsonen.

- Den hollandske midtbanespiller, der kæmpede hårdt for at blive klar til El Clásico, gør stadig ikke forskellen. Den resterende del af sæsonen bliver afgørende for spillerens fremtid, idet han har bejlere og en markedsværdi på 70 millioner euro [520 millioner kroner, red.], skriver Sport således. 

Ifølge Sport formåede Frenkie de Jong i onsdagens nederlag til Real Madrid absolut ikke at fjerne den tvivl, der har hængt over hollænderen i hans tredje sæson på Camp Nou. Hollænderen blev således pillet ud i pausen.

Ifølge Sport er det primære problem, at Frenkie de Jong slet ikke er så afgørende, som man ville kunne forvente af en spiller, der har kostet over en halv milliard kroner.

- Barça har problemer i angrebet og i forsvaret, men ikke på midtbanen. Nico González, Gavi og Pedri er brudt igennem, og med Sergio Busquets er det en ganske kompetent cocktail både aktuelt og i fremtiden, skriver Sport således.

Sport peger på, at FC Barcelona-præsident Joan Laporta har sat sig for at hente en topangriber til sommer, og den slags er selvsagt sjældent billigt. Og ifølge Sport går Frenkie de Jong derfor nogle meget afgørende måneder i møde, idet hollænderen skal forsøge at overbevise FC Barcelona om, at klubben ikke skal sælge ham til sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020