• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Laporta har overtalt Xavi til stjernesalg

Foto: Getty Images

Barcelona har brug for penge til at forstærke angrebet, og ifølge den spanske avis El Nacional kan Frenkie de Jong derfor ende med at blive ofret.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona sagde i sommer farvel til Lionel Messi og Antoine Griezmann, og snart kan endnu et stort navn forlade Camp Nou. 

Således skriver den spanske avis El Nacional, at Frenkie de Jong er en spiller, der kan blive ofret, fordi hollænderen er et af de mest oplagte salgsobjekter i Barcelona-truppen. 

El Nacional peger således på, at Barcelona har brug for penge, mens klubben samtidig har brug for at tilføje nye kræfter til spillertruppen. 

- Salgene af Leo Messi og Antoine Griezmann i starten af sæsonen har efterladt et meget stort tomrum, der nu er nødt til at blive udfyldt igen, lyder det således fra El Nacional.

Har brug for mål
El Nacional peger på, at Barcelonas spil har forbedret sig efter Xavi Hernández' ankomst, men avisen påpeger samtidig, at Barcelona blot har scoret ét mål i de to seneste kampe mod Espanyol og Benfica. 

- Det, der mere end noget andet er brug for, er mål. Og derfor leder Joan Laporta og Xavi Hernández efter en spiller, der til januar kan løfte Barcelona ud af krisen. Men for at kunne bruge penge er man også nødt til at sælge. Og der kan komme overraskelser, lyder det således fra El Nacional.

- Laporta kan ende med at give grønt lys for et salg af Frenkie de Jong, hvis man modtager et bud på 70 millioner euro [520 millioner kroner, red.]. Det er ikke det, Xavi ønsker, men det er nødvendigt at acceptere visse ofre. Det er en mulighed, der i stigende grad fremstår mere og mere reel for Barça.

Frenkie de Jong er i gang med sin tredje sæson i Barcelona, men El Nacional peger på, at hollænderen ikke har leveret som forventet. Avisen peger således på, at et salg af Frenkie de Jong potentielt kan åbne døren for at hente Erling Haaland. 

Frenkie de Jong har i den seneste tid været rygtet til både Manchester City og Manchester United.