• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Medie: Mbappé vil kapre Manchester City-stjerne

Foto: Getty Images

Portugiseren ønsker angiveligt en ny udfordring, og det har fået Paris Saint-Germain og Kylian Mbappé til at ligge på lur.

Af Jacob Quvang

Bernardo Silvas tid i Manchester City kan meget vel lakke mod enden. 

Portugiseren har ellers været en betroet løjtnant for Pep Guardiola, siden han skiftede til den rige engelske klub tilbage i 2017, og han nærmer sig med hastige skridt 300 kampe for de lyseblå. Det kan dog også meget vel være det.

For Silva ønsker ifølge det franske medie Le10Sport en ny udfordring, og derfor peger det mod et sommerexit. Meldingen har samtidig fået Paris Saint-Germain og Kylian Mbappé på banen, og det er ikke første gang. Den stenrige franske klub har tidligere været ude efter ham. Dengang var det mission impossible, men denne mission ser dog markant mere realistisk ud nu, skriver mediet. 

Her skulle PSG's fodbolddirektør Luis Campos sammen med Kylian Mbappé presse på for at overbevise Silva om at vælge PSG som sit næste projekt. Kylian Mbappé spillede sammen med Silva, dengang de begge var i AS Monaco, før Silva skiftede til Manchester City, og han er angiveligt tændt på en genforening. 

PSG kan dog få alvorlig konkurrence fra FC Barcelona, som gennem længere tid har været meldt interesseret. Et skifte hertil kan også komme på tale, men FC Barcelonas usikre økonomiske situation gør, at man ikke har nogen anelse om, hvordan det skal udvikle sig. 

Bernardo Silva primært fast mand for Manchester City, men han har ikke scoret i Premier League siden slutningen af august.