• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Real Madrid-stjerne drømmer om PL-klub

Foto: Getty Images

Marco Asensio får regelmæssig spilletid for Real Madrid i øjeblikket, men det kan snart ændre sig. Og spanieren er angiveligt interesseret i et engelsk skifte, lyder det nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Marco Asensio har fået en del spilletid for Real Madrid på det seneste, men spanierens fremtid ser alligevel uvis ud.

Sådan lyder det nu fra den spanske avis El Nacional, der skriver, at Asensio primært har fået chancen på grund af manglende alternativer. 

- Hans præstationer har ikke været vidunderlige, men han har været det mest oplagte valg, idet folk som Eden Hazard og Gareth Bale altid er skadede. Og Rodrygo er stadig ikke faldet helt til, lyder det således fra El Nacional. 

Gider ikke reserverolle
Ifølge El Nacional er Marco Asensio dog stadig 'meget bekymret' over fremtidsudsigterne i Real Madrid. 

- Han ved, at Kylian Mbappés skifte allerede er på plads, og han ved også, at han bliver det store offer, når franskmanden ankommer, idet han kommer til at miste sin position, lyder det således fra El Nacional.

Ifølge El Nacional er Marco Asensio dog ikke interesseret i en reserverolle, og dermed kan den 25-årige spanier altså meget vel forlade Real Madrid. 

Klubber som Milan, Tottenham og Juventus har tidligere vist interesse, men ifølge El Nacional er Arsenal Marco Asensios foretrukne destination. Asensio har angiveligt allerede talt med London-klubbens spanske cheftræner, Mikel Arteta.