Video : Tipsbladet
Rygter

Ny storklub mødes med Mbappés agent

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Kylian Mbappé fra PSG til Manchester City
Note
: Den franske superstjerne forlader PSG til sommer, og det har virket stensikkert, at han ville fortsætte karrieren i Real Madrid. Det er måske ikke så sikkert alligevel. I hvert fald mødtes Manchester City med en af Mbappés agenter mandag i denne uge, dagen før han annoncerede sit kommende exit fra PSG. Agenten fløj dog efterfølgende til Leipzig for at overvære Real Madrids kamp i Champions League.
Kilde: Cadena SER
Sandsynlighed: Under middel

Marcus Rashford fra Manchester United til PSG
Note
: Med Mbappés forestående exit skal PSG hente en ny stjerne til angrebet, og her er Marcus Rashford angiveligt et emne. Angriberen har ikke imponeret i Manchester United i denne sæson, men måske en luftforandring kan være gavnlig. Han bliver ikke billig, men PSG har knap halvanden milliard kroner at købe ind for.
Kilde: Times
Sandsynlighed: Middel 

Wilfried Zaha fra Galatasaray til Premier League
Note
: I sommer tog Wilfried Zaha, 31 år, fra Crystal Palace til Galatasaray. Nu overvejer han et comeback til den engelske liga, fordi han ikke har haft nemt ved at falde til.
Kilde: TalkSPORT
Sandsynlighed: Middel

Archie Gray fra Leeds United til Liverpool
Note
: Den 17-årige midtbanespiller Archie Gray imponerer i Leeds trods sin unge alder, og et stort skifte til Liverpool kan være under opsejling.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel