• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

PSG under pres: Mbappé forlænger ikke sin kontrakt

Foto: Getty Images

Ifølge L'Equipe har Kylian Mbappé besluttet ikke at aktivere den klausul, der ellers ville have forlænget angriberens kontrakt frem til 2025. Superstjernen kan dermed skifte på en fri transfer i 2024.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé har ikke tænkt sig at aktivere den klausul om en et-årig forlængelse, som franskmanden har i sin kontrakt med Paris Saint-Germain. 

Sådan lyder det fra L'Equipe, der skriver, at Kylian Mbappé dermed har givet sig selv muligheden for at skifte på en fri transfer i sommeren 2024. 

Kylian Mbappé underskrev for et år siden en ny kontrakt, hvor det blev meldt ud, at kontrakten løber frem til 2025. Ifølge L'Equipe er det tredje år dog valgfrit for Kylian Mbappé, der skal meddele sin beslutning til Paris Saint-Germain inden den 31. juli. 

Ifølge L'Equipe har Kylian Mbappé altså valgt ikke at gøre brug af klausulen, og avisen peger på, at stjerneangriberen dermed har sat Paris Saint-Germain under pres forud for sommerens transfervindue. 

Kylian Mbappé har tidligere luftet utilfredshed med Paris Saint-Germains ageren på transfermarkedet, og med sin beslutning har superstjernen derfor lagt et stort pres på lederne i den franske storklub. 

Beslutningen åbner selvsagt også for, at klubber som Real Madrid og andre storhold kan forsøge at lokke Kylian Mbappé væk på en fri transfer om et års tid.