• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Rygte: CL-finalist kigger på brandvarm Dovbyk

Foto: Getty Images

Man må sige, at Artem Dovbyk i øjeblikket befinder sig et spændende sted i sin karriere.

Af Jacob Quvang

Det var ikke noget stort aftryk, som Artem Dovbyk satte i dansk fodbold i FC Midtjylland og Sønderjyske, men siden skal man da så sandelig love for, at han er kommet i gang. 

Lige i øjeblikket rider han og Girona på en bølge af succes. Girona topper i øjeblikket La Liga, og Dovbyk, der skiftede til klubben i sommer, har allerede nettet fem gange i den bedste spanske række. 

Det kører for den høje angriber, og spørgsmålet er, hvor længe han får lov til at tørne ud for den spanske klub. For større adresser kan røre på sig, og det er de måske allerede i gang med. Således bliver ukraineren sat i forbindelse med sidste sæsons Champions League-finalister Inter.

Det er mediet Fichajes, som melder om interessen, og de er ikke kendt for at ramme plet hver gang. Derfor skal man nok tage rygtet i stiv arm. Mediet skriver dog, at Inter skal gennemføre et lille generationsskifte på de offensive pladser til sommer, hvor Alexis Sanchez og Marko Arnautovic begge er godt oppe i årene. 

Om det så bliver Dovbyk må tiden vise. Sikkert er det, at han i øjeblikket bader i succes hos den helt store sensation i Spanien i denne sæson.