• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: De vil sælge den store stjerne

Foto: David Ramos

Tipsbladet er klar med ugens første rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

FC Barcelona sælger Frenkie de Jong til januar
Note: Han var rygtet til Manchester United hele sommeren, men blev i Spanien. Nu ser det ud til, at La Liga-klubben vil sælge hollænderen, når vinterens transfervindue åbner. Premier League-klubben nævnes som en mulig destination. 
Kilde: 90min.com. 
Sandsynlighed: Middel. 

Harry Kane fra Tottenham til Bayern München
Note: Målmaskinen har været rygtet til Tyskland næste sommer, men sportschefen i Bundesliga-klubben, Hasan Salihamidzic, siger, at der ikke har været forhandlinger endnu. 
Kilde: Goal. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Douglas Luiz fra Aston Villa til Liverpool
Note: Liverpool er tyndt besat på midtbanen, hvor Jürgen Klopp har flere af sine spillere på skadeslisten. Derfor ønsker klubben at styrke den centrale del af banen til januar. Og foruden Jude Bellingham, så har de også kastet deres kærlighed over Douglas Luiz fra Aston Villa. Som en del af aftalen vil de sende Alex Oxlade-Chamberlain den anden vej.
Kilde: Express
Sandsynlighed: Under middel

Cristiano Ronaldo skifter klub til januar
Note: Den portugisiske angriber Cristiano Ronaldo forsøgte at komme væk denne sommer, men det lykkedes som bekendt ikke, og nu ser er han endt på bænken under Erik ten Hag. Derfor tror Manchester Uniteds spillere fortsat på, at Ronaldo vil jagte et skifte væk fra klubben til januar.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Noa Lang fra Club Brugge til AC Milan
Note: Andreas Skov Olsens holdkammerat Noa Lang er på radaren i AC Milan, der vil gå efter ham, når transfervinduet åbner op til januar.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel

Andy Carrol skifter til Reading
Note: Den kontraktfrie angriber Andy Carroll ser ud til at skifte retur til Reading efter han sagde farvel til West Bromwich denne sommer. Carroll var ellers et alternativ i Wolverhampton, men de ser ud til at hente Diego Costa istedet for. Det åbner døren for, at den tidligere Liverpool-angriber kan drage retur til Reading, som han kort spillede for fra november 2021 til januar 2022.
Kilde: Mirror
Sandsynlighed: Middel