Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Er det Onuachus nye klub?

Tipsbladet bringer her de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Bruno Guimaraes fra Newcastle til Liverpool
Note: Liverpool fik fire nye spillere til midtbanen, men faktisk var klubben klar til at betale den helt store sum for Newcastle-stjernen Bruno Guimaraes. Klubben skulle angiveligt have budt 100 millioner pund for brasilianeren i de sidste dage af transfervinduet, da handlen med Moises Caicedo ikke blev til noget. Det gjorde det heller ikke med Guimaraes.
Kilde: Diario AS
Sandsynlighed: Under middel

Paul Onuachu fra Southampton til Trabzonspor
Note: Den tidligere FC Midtjylland-bombers mareridt i Southampton kan nærme sig sin ende. Således kan han være på vej til tyrkiske Trabzonspor, som angiveligt allerede er enig med Southampton og Onuachu. Klubben skal dog af med en spiller, før handlen kan blive effektueret lyder det. 
Kilde: Yenicag
Sandsynlighed: Middel

Antonio Nusa fra Club Brugge til Chelsea
Note: Det norske stortalent kan stå foran et stort skifte til Premier League. Chelsea skulle være interesseret i ham og fik sågar et bud på 23 millioner afvist på deadline day, hvis man skal tro på engelsk presse. Det holder dog ikke London-klubben tilbage. 
Kilde: Evening Standard
Sandsynlighed: Under middel

Nicolas Pepe fra Arsenal til Trabzonspor
Note: Trapzonspor har travlt disse dage, for klubben er også ved at lande Nicolas Pepe. Det bør være et spørgsmål om tid, før de sikrer sig ham.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel