Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Thomas Delaney kan ikke sige nej

Så er Tipsbladet klar med fredagens første omgang rygter.

Yann Sommer fra Borussia Mönchengladbach til Manchester United
Note: Erik ten Hag har VM-målmanden fra Schweiz på sin blok. Derfor vil Manchester United hente den 33-årige keeper til Old Trafford, når hans kontrakt i Tyskland udløber næste sommer. 
Kilde: ESPN. 
Sandsynlighed: Middel. 

Hakim Ziyech fra Chelsea til AC Milan
Note: Serie A-klubben vil sende et bud til London på Marokkos nummer syv, som har spillet på et højt niveau under den enorme fodboldbegivenhed i Qatar. 
Kilde: Gazzetta dello Sport. 
Sandsynlighed: Middel. 

Alejandro Garnacho fra Manchester United til Real Madrid
Note: La Liga-klubben er meget interesseret i det 18-årige fodboldtalent, men Real Madrid vil ikke byde på argentineren allerede i vinterens transfervindue. 
Kilde: Revelo. 
Sandsynlighed: Under middel. 

James Maddison fra Leicester til Newcastle
Note: Midtbanespilleren fra England er øverst på Newcastles ønskeliste, og Premier League-klubben vil forsøge at gøre transferen til en realitet, når vinduet åbner igen. 
Kilde: 90 min. 
Sandsynlighed: Middel. 

Thomas Delaney fra Sevilla til Bundesligaen eller Premier League
Note: Thomas Delaney ser ud til at have spillet sine sidste minutter for Sevilla, da alt peger i retning af et skifte. Rygterne om en retur til FC København har været mange i løbet af efteråret, men der er bestemt også andre muligheder. Angiveligt er FC København den sidste udvej, hvis de mange klubber fra Bundesligaen og Premier League, som banker på Delaneys dør ikke lykkes med at lande en aftale med ham. Thomas Delaney kan angiveligt ikke sige nej til en aftale for de kommende to sæsoner, hvis en klub fra England eller Tyskland byder sig til. Lykkes det ikke, så peger alt imidlertid i retning af FCK.
Kilde: Todofichajes
Sandsynlighed: Middel