Et uddrag fra David Nielsens bog, Sorte Svin, fortæller om episoden, hvor den nuværende Strømsgodset-spiller gik til angreb på sin tidligere holdkammerat i AaB, Allan Gaarde.

Lad være med at tale italiensk, hvis du er i nærheden af David Nielsen. Sådan må den velmenende advarsel lyde på baggrund af angriberens egne erindringer om angrebet på Allan Gaarde under en indendørs træning med AaB.

- Næste gang du snakker italiensk, så flækker jeg dig midt over. Jeg gider simpelthen ikke at høre på det. Du er da for helvede ikke italiener, fordi du har været dernede i otte måneder, sagde David Nielsen efter eget udsagn til Allan Gaarde, der netop var vendt hjem til AaB efter otte måneder i Udinese.

Herefter fortæller David Nielsen om sit nøje planlagte angreb på midtbanespilleren:

- Jeg zoomer ind på Allans lange, blege stænger, der på afstand ligner to trækrykker, der har fået en omgang hvid maling. Jeg har lyst til at knække dem, som man knækker et stykke træ, hvor lyden et kort sekund er så skarp, at man et kort sekund føler sig døv.

Som en VM-sværvægter

-Jeg løber lige stå stille og venter. Lusker rundt fem meter fra Allan og lader som om, at jeg ikke rigtig er med, fordi jeg har ondt i foden. Endelig får han bolden. Han har ikke set mig. Mit syn er knivskarpt. Indstillet på hans knæhaser. Det føles som om, at det hele går i slow motion, da jeg løber de sidste meter hen mod ham. Jeg springer ind i ham, og hamer ham ned i knæhøjde. Fuldt skrald. Begge ben. Klask. Jeg kan mæske, hvordan jeg bare fortsætter gennem ham, mens han knækker sammen og braser som en skyskraber, beskriver David Nielsen i bogen, men hermed var han endnu ikke færdig.

De to holdkammerater kom i håndgemæng og råbte ad hinanden, indtil David Nielsen overgik til en mere hårdtslående argumentationsform.

- Jeg behøver bare at trække tanker tilbage til de nætter, hvor jeg har siddet og set Mike Tysons kampe i fjernsynet. Så jeg træder et skridt frem, lægger hele vægten på mit højre ben, mens jeg går lidt ned i knæ og trækker hånden helt nede fra knæhøjde og affyrer skråt op. Allan Gaarde er slet ikke klar. Slet ikke forberedt på, hvad der kommer. Al den vrede og irritation, jeg har i min krop kommer i ét nådesløst hug direkte til kæben af ham. Det er ikke bare et hug, men et slag med en sådan kraft, at den er en VM-sværvægtskamp værdig, forklarer David Nielsen i det uddrag, der i dag står at læse i Ekstra Bladet.

Den meget omtalte bog er på gaden den 6. november.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO