Atalanta fik store tæsk i generalprøven før mødet med FC Midtjylland

Atalanta er kommet godt fra start i Serie A, men lørdag blev det sat på plads af Napoli.

På onsdag venter den største kamp for FC Midtjylland på den europæiske scene i klubbens historie, når de går på banen mod italienske Atalanta i Champions League-gruppespillets første kamp.

Forud for dén kamp har Atalanta-spillerne ikke fået den bedste optakt, da de blev sat godt og grundigt til vægs af Napoli, som slog dem med 4-1 lørdag eftermiddag.

Det var en sejr, som blev grundlagt i løbet af første halvleg, hvor Napoli scorede alle deres fire mål. Først vart det to kasser fra Lozano, mens Politano gjorde det til 3-0. Som om det ikke skulle være nok, så nåede Osimhen at score deres fjerde mål lige inden pausen.

I anden halvleg lykkedes det for Atalanta at få pyntet lidt på resultatet, da Sam Lammers, der er nevø til tidligere EfB-cheftræner John Lammers, fik reduceret til 4-1. Men mere blev det altså ikke til for Bergomo-klubben.

I sidste sæson var Atalanta en af de helt store overraskelser i Champions League, da de nåede frem kvartfinalen, hvor det kun var en vild slutspurt af Paris Saint Germain i de sidste minutter, som sendte italienerne ud med et 1-2-nederlag.

Atalanta var forud for opgøret mod Napoli ellers kommet stærkt ud af starthullerne i denne omgang af Serie A med 13 mål i de første tre kampe og sejre i dem alle.

Kampen mellem FC Midtjylland og Atalanta spilles på onsdag klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.