• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Christian Eriksen stoppet af politiet: Kan vi få et billede med dig?

Foto: Getty Images

De få gange, Christian Eriksen har været udenfor i Italien, er han blevet stoppet af politiet. Begge gange har de bedt om et foto, ligesom toldere, sikkerhedsvagter og læger har gjort.

Af Anders Dehn

Christian Eriksen har ikke rørt en fodbold i syv uger. Aldrig i sit liv har han holdt så lang en pause fra spillet, men selv om tilværelsen i Italien primært har foregået i karantæne, har landsholdsspilleren fået enkelte glimt af, hvor meget fodbold fylder i landet, fortæller han til Jyllands-Posten.

I forbindelse med at Eriksen rejste hjem til Danmark, skulle han forbi sit hotel for at hente nogle ting. Da stoppede politiet ham. I Italien herskede der strenge udgangsforbud, og kun dem med et anerkendelsesværdigt formål måtte færdes i offentligheden.

Læs også:Inter-midt om Eriksen: Han har brug for tid

- Jeg måtte på mit dårlige italiensk forklare, hvad jeg skulle, og vise papirer, hvor der stod, hvor jeg boede, hvor jeg skulle hen, og hvad jeg skulle, fortæller Christian Eriksen til Jyllands-Posten.

Da alt viste sig at være i orden, bad betjenten om et billede med den danske fodboldstjerne. Det samme skete, da Eriksen vendte tilbage til Italien, og det samme har toldere, sikkerhedsvagter og læger spurgt efter.

Læs også:Inter-ikon: Eriksen har skuffet fansene - han mangler personlighed

Mandag er dog en mærkedag for Italiens kamp med coronavirussen. Fra i dag er det tilladt for atleter at træne individuelt, og Inter annoncerede i går, at klubben ville lade sine spillere benytte træningsanlægget - under de restriktioner, der fortsat hersker.

Fra myndighederne lyder det, at der først bliver åbnet for kollektiv træning igen om to uger. Men i det mindste kan Eriksen fra denne uge få en bold i fødderne igen.

Læs også:Agent for FCM-profil: Spillere skal ikke bare acceptere lønnedgang

Læs også:Inter stiller høje krav til Barça: Vil leje stjerneangriber i én sæson

Læs også:Mandagens rygtebørs: United overhaler Tottenham i kampen om stortalent

Superliga

Mere Superliga

Fokus