Foto: Getty Images
Serie A

Inter bekræfter: Christian Eriksen skal væk

Direktøren for den italienske Serie A-klub Inter bekræfter over for Sky Sport, at Christian Eriksen er sat på transferlisten.

Christian Eriksen har mildest talt ikke haft et godt år i Inter, og det tager klubben nu konsekvensen af.

Den danske kreatør er kommet på transferlisten. Det siger klubbens direktør, Beppe Marotta, til Sky Sport før Inters kamp mod Hellas Verona lillejuleaften.

– Ja, jag kan bekræfte, at Christian Eriksen er på transferlisten. Han kommer til at forlade os i januar. Han passer ikke ind i vores planer, og har haft det svært i Inter. Jeg tror, at det er det rigtige, at Christian forlader os.

Tidligere onsdag kom det frem, at Christian Eriksen ikke var med i dagens kamp, og at han i stedet var rejst tilbage til Danmark for at være sammen med sin kone, som snart skal føde.

- Vi har ikke noget at sætte på hans profesionalisme, og der er ikke tale om en straf. Det er bare sådan situationen har udviklet sig, og det er kun fair, at han tager et sted hen, hvor han kan få mere spilletid.

Eriksen skrev kontrakt frem till sommeren 2024, men Inter-præsidenten løfter ikke sløret for, om der er arvtager til danskeren.