• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Officielt: Smider træneren på porten

Foto: Getty Images

Den italienske klub skal have ny træner til sommer.

Af Victor Risager

Til sommer skal AS Roma have ny cheftræner. Det bekræfter klubben tirsdag.

Det sker efter længere tids rygter om, at cheftræner Paulo Fonseca kunne blive fyret allerede i indeværende sæson. Senest kunne flere italienske medier skrive, at portugiseren potentielt kan fyres senere i denne uge.

Nu er det imidlertid helt sikkert, at han altså senest er fortid i klubben til sommer.

- Jeg vil gerne takke Paulo for alt hans arbejde for klubben i de sidste to sæsoner. Selvom resultaterne ikke altid har været der på banen, ved vi, at han har efterladt mange positive elementer, der vil fortsætte med at hjælpe vores udvikling - som de mange talentfulde og unge spillere, han har forbedret, og vores fremskridt i Europa Liga denne sæson.

- Vi bygger mod succes for AS Roma, og Paulo har spillet en vigtig rolle i det, siger sportsdirektør Tiago Pinto ifølge klubbens hjemmeside.

AS Roma er aktuelt nummer syv i Serie A. De er samtidig på vej ud af semifinalerne i Europa League, hvor de er bagud 6-2 efter deres første møde med engelske Manchester United.

Det er endnu ikke bekræftet, hvem der overtager tjansen i hovedstadsklubben. Der har dog været vedvarende rygter om, at Roma vil have Maurizio Sarri, som har en fortid hos blandt andre Napoli, Chelsea og Juventus. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020