• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Friis Daugbjerg

Zlatan efter comeback: Havde vundet Serie A, hvis jeg havde været her fra start

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic siger efter vanvids-comebacket mod Juventus, at AC Milan ville have vundet Serie A, hvis han havde været i klubben, da sæsonen begyndte.

Af Anders Friis Daugbjerg

Zlatan Ibrahimovic og resten af AC Milan vendte tirsdag aften et truende nedelag 0-2 nede mod de forsvarende mestre fra Juventus, til en utrolig 4-2 sejr over Serie A duksene.

Den flamboyante svenske angriber, Zlatan Ibrahimovic, gjorde det selv til 1-2 inden han assisterede til 2-2 målet.

Efter kampen var blevet fløjtet af, var Zlatan dog først lige begyndt. Han var nemlig slet ikke færdig med at være i rampelyset, og som så mange andre gange før, kom Milan-spilleren med nogle utrolige udmeldinger:

- Jeg er præsident, spiller og træner. Det eneste negative er, at jeg kun bliver betalt for at være spiller. Hvis jeg havde været her fra starten af sæsonen, havde vi vundet mesterskabet, siger Zlatan til mediet DAZN.

Udmeldingen puster selvfølgelig til de rygter der er i Italien om, at Zlatan muligvis kunne snuppe endnu en sæson i et italienske - for selvom den 38-årige svensker er ved at være oppe i "fodboldalderen", så virker han slet ikke til at være færdig.

Læs også:Superliga powerranking: FCM og AGF topper – Lyngby vakler

- Vi må se (hvad der sker efter kontraktudløb til sommer, red.). Der er stadig en måned, hvor jeg kan nyde det, men det er en mærkelig situation, og vi er ikke i kontrol. Jeg ved ikke, om fansene har set mig live for sidste gang.

- Det kan meget vel være. Hvorfor? Læs imellem linjerne... Det er mærkeligt at spille bag lukkede døre. Hvis San Siro havde været fyldt, ville det have været en vidunderlig aften, siger Ibrahimovic.

Læs også:Ajax-boss peger på dansker: Kan blive en fremtidig toptræner

På trods af den fantastiske sejr er det dog stadig Juventus der kan grine højest og længst. For på trods af sejren er AC Milan stadig 26 point efter Juventus i den italienske Serie A

Læs også:Åge Hareide slår fast: Jeg er færdig med at være sur

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 31. spillerunde

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020