Færdig i Brøndby: Norsk flop snart i ny klub
Foto: Getty Images
Skandinavien

Færdig i Brøndby: Norsk flop snart i ny klub

I de kommende dage vil det sidste falde på plads for Tobias Børkeeiet.

I månedsvis har det set ud til, at Brøndbys norske defensivspiller Tobias Børkeeiet skulle videre. Spørgsmålet har bare været hvilken klub, det skulle være.

Det ser nu ud til at blive Rosenborg, som også tidligere er blevet sat i forbindelse med nordmanden. Nu ser det altså ud til, at det er den klub, som overtager Børkeeiet.

Det skriver Trondheim-mediet Adresseavisen.

Der bliver her peget på, at Børkeeiet vil være på plads i Trondheim i løbet af de næste dage, og der er dernæst udsigt til, at han bliver præsenteret som ny spiller i Rosenborg.

Den 22-årige spiller blev i denne sæson forsøgt på pladsen i Niels Frederiksens tremandsforsvar, men det var dog langt fra en succes - og det gik man kort efter væk fra igen efter nogle uheldige oplevelser for nordmanden.

Børkeeiet blev hentet af Brøndby tilbage i 2019 i Stabæk, men det er aldrig blevet til det helt store for ham personligt på den københavnske vestegn.

Dengang blev han hentet for omkring 10 millioner kroner, men det har i dette vindue set ud til, at han skulle væk for nærmest enhver pris. Læs mere om det her.