Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

FCK-træner må vente med Rosenborg-nyt

Rosenborg BK mangler en cheftræner, og Alfred Johansson fra FC København menes at være øverst på listen. Han må dog vente på en afklaring på, om det er ham, som den norske klub går efter.

Skal det være Alfred Johansson, eller skal det være Svein Maalen?

Sidstnævnte har været midlertidig træner i Rosenborg BK det sidste stykke tid, mens førstnævnte til dagligt er træner for FC Københavns U19-hold.

Alfred Johansson menes at være favorit til jobbet, og forventningen var, at bestyrelsen i klubben mandag aften ville give mandat til, at man kan forhandle om at få Alfred Johansson som cheftræner.

Men inden mødet har Gotaas Johnsen, der er daglig leder i klubben, afvist, at der falder noget på plads i dag.

- Der skal nok komme en indstilling i god tid inden jul, men det bliver ikke i dag, sagde hun til Adressaavisen inden mødet.

En del af forklaringen på, at man endnu ikke vil give mandat til, at den sportslige ledelse kan søge at lukke en aftale med en træner nu, kan være, at FC København tirsdag har to vigtige kampe, som man ønsker at fokusere på.

Det var Nettavisen, der i weekenden fortalte, at FC København ikke ønsker at indgå i dialog med Rosenborg før efter tirsdagens kampe mod Galatasaray. U19 møder tyrkerne i Youth League - altså med Alfred Johansson som træner - inden der tirsdag aften er en plads i ottendedelsfinalen i Champions League på spil.

Du kan læse mere om Rosenborgs trænerjagt her.