Video : Tipsbladet
Skandinavien

FCM-emnet Brekalo er kommet i tvivl

Det lader ellers til, at hans norske klub Viking er klar til at sælge nu.

FC Midtjylland lader til at være på jagt efter forstærkninger til deres defensiv, og her har der i de seneste dage været rygter om, at de er ude efter den slovenske midterforsvarer David Brekalo, som til daglig spiller for norske Viking.

Her ser det nu også ud til, at nordmændene er ved at være tilfreds med det bud, som er kommet fra FCM. Det fortæller transferjournalisten Farzam Abolhosseini i onsdagens udgave af B.T.-podcasten 'Transfervinduet'.

- Sportschefen i Viking har sagt til ham, at hvis du gerne vil have, at vi takker ja til det tilbud fra FC Midtjylland, så er det så stort nu, at du godt kan smutte, siger han og fortsætter:

- Men spilleren er i tvivl, kan jeg så forstå, fordi der er også Premier League-mulighed lige nu, lyder det fra Abolhosseini, som tvivler på, at handlen efterhånden kommer til at ske.

Den omtalte Premier League-mulighed lader til at være oprykkerne fra Luton.

FC Midtjyllands bud på Brekalo skulle være på omkring 30 millioner kroner, som vil være blandt de dyreste indkøb i klubbens historie, hvis det falder på plads. Det er desuden sådan, at de skal have ham på plads onsdag, hvis han skal nå at blive registreret til midtjydernes skæbnekamp mod Legia i Conference League-kvalifkationen torsdag aften.

Der har dog været meldinger om, at buddet skulle være afvist, men med den nyeste melding skal det altså nu være op til spilleren selv.

FCM har dog ikke kun fået nej i deres bestræbelser på at forstærke defensiven. Onsdag har de i tide fået hentet en tjekke ind. Læs mere om det her.