• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Grønbæk forlod AGF: Det savner jeg

Foto: Getty Images

Albert Grønbæk har det dog godt i sin nye norske klub.

Af Oliver Okstrøm

Albert Grønbæk forlod i sommer AGF til fordel for de daværende norske mestre fra Bodø/Glimt, hvor det hurtigt blev til en fast rolle på holdet. Selvom det går godt i Norge, så er der også noget, som han savner fra Aarhus.

Det fortæller han i et interview med Århus Stiftstidende.

- Jeg savner byen, det må jeg sige. Det er jo der, jeg er opvokset, så jeg savner selvfølgelig Aarhus som by, men jeg savner også de fede fans, som AGF har, siger han og fortsætter:

- Jeg savner menneskerne i og omkring klubben og mine holdkammerater, så selvfølgelig er der da ting fra min gamle hverdag, som jeg savner, lyder det fra Albert Grønbæk.

Når det kommer til stadionet i Bodø, så er det ikke ligeså stort som det, han har været vant til i Smilets By, men han påpeger, at det er som om, at lyden bliver inde på stadionet på den nordlige side af polarcirklen. Derfor har det givet et godt indtryk, fortæller midtbanespilleren, der er overrasket over, at nordmændene kan larme så meget.

Endvidere har han bemærket, at man ikke er så resultatorienteret i Bodø/Glimt. Det er ikke så meget om, at man skal ud og hente tre poiint, og det har han også skulle vænne sig til.

Grønbæk slår dog fast, at det er 'utroligt fedt', at det bliver gjort på den måde.

Bodø/Glimt måtte dog også se mesterskabet gå til en anden klub i denne sæson Norge, som følger kalenderåret. Det blev i stedet Molde. Læs mere om det her.