Skandinavien

Lauritsen og Norrköping taber point på hjemmebane

Rasmus Lauritsen fik for tolvte kamp i træk fuld tid for IFK Norrköping, der måtte nøjes med ét point mandag aften.

Topholdet IFK Norrköping spillede 1-1 hjemme mod Mjällby mandag aften i den 12. spillerunde af Allsvenskan.

Den danske midtstopper Rasmus Lauritsen spillede endnu en gang fuld tid for hjemmeholdet i opgøret, der efter de første 45 minutter var målløs.

Efter pausen kom Norrköping på måltavlen i det 55. minut med en scoring af Sead Haksabanovic, der kom til klubben i juni fra Premier League-klubben West Ham.

Blot syv minutter senere blev der udlignet, da gæsternes angriber Moses Ogbu gjorde det til 1-1.

Opgøret endte også 1-1, hvorfor Lauritsen og Norrköping måtte nøjes med uafgjort for fjerde gang i denne sæson.

Holdet ligger dog fortsat på førstepladsen i Allsvenskan med 25 point, hvilket er lige så mange point som Jon Dahl Tomasson og Malmö FF.

Torsdag skal Norrköping igen i aktion, når de ude gæster BK Häcken i den 13. spilletunde af Allsvenskan.