Skandinavien

Søren Rieks lynede i Malmö-sejr

Den danske kantspiller kom på tavlen for femte gang i denne sæson, da Malmö søndag vandt over Falkenbergs.

Malmö FF buldrer derudaf i den svenske liga, Allsvenskan, og søndag eftermiddag sikrede de sig endnu en sejr.

De besejrede således Falkenbergs FF på hjemmebanen Eleda Stadion med 2-1, hvoraf Søren Rieks scorede det første mål for Jon Dahl Tomassons mandskab.

Søren Rieks var som oftest i startopstillingen, og det var også danske Lasse Nielsen og Anders Christiansen. Den tidligere Esbjerg-lejesvend Franz Brorsson var også at finde i startopstillingen, mens Jonas Knudsen var bænket.

Det var først kort før pausefløjtet, at Malmö FF kom foran mod bundholdet, og her var det altså Søren Rieks, der stod bag scoringen. Danskeren blev spillet fri i dybden og sendte uden problemer bolden i kassen.

Efter pausen udbyggede topscorer Isaac Kiese Thelin føringen i det 49. minut, før Falkenbergs reducerede i slutminutterne.

Med sejren er Malmö FF fortsat på en sikker førsteplads i Allsvenskan, og de har syv point ned til den nærmeste forfølger, Elfsborg, efter 17 spillerunder.