• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Jacob Quvang

Succesfuld dansker forlænger med mesterklub

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Det ligner efterhånden, at han slutter karrieren i svensk fodbold.

Af Jacob Quvang

Ganske som ventet har Søren Rieks forlænget sin kontrakt med den svenske mesterklub Malmö FF. 

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Svensk presse skrev for et par dage siden, at de to parter var blevet enige, men aftalen er først torsdag blevet bekræftet. 

34-årige Rieks er blevet udstyret med en kontrakt, der løber til 2023, og til den tid vil den tidligere Esbjerg-spiller være 36 år gammel. Dermed lader det altså til, at karrieren afsluttes i svensk klubfodbold. 

Søren Rieks var dog ikke i tvivl om at takke ja, da muligheden bød sig. Det fortæller han til Malmös hjemmeside. 

- Det var en nem beslutning at forlænge. Siden jeg kom her til Malmø, har jeg følt, at her får jeg hele pakken. Her spiller vi om guldet og kvalificerer os til de europæiske turneringer. Familien trives fantastisk, og for mig har det hele vejen stået klart, at jeg gerne vil blive. Så det var dejligt, at vi endte her med en forlængelse. 

- Jeg ser meget frem til at tilbringe de næste to år her sammen med tilhængerne og gå efter nye titler og nye europæiske spil. Så er jeg i den fase, hvor jeg begyndte at tænke lidt på livet efter min karriere, og hvis jeg skal fortsætte i fodbold, som jeg er interesseret i, så er det her et sted, hvor jeg virkelig kan forestille mig at blive. 

Det er særligt Søren Rieks' evne til at deltage i det offensive- og det defensive spil, som har vægtet højt for klubben. Det fortæller klubben sportsdirektør Daniel Andersson. 

- Søren er en spiller, der har betydet enormt meget for de succeser, vi har haft de seneste år. Han er en tovejsspiller, der er positionssikker og arbejder ekstremt hårdt. Derudover er han en målscorer og et godt forbillede for de yngre medlemmer af holdet. Vi er meget glade for, at han fortsætter her i Malmö FF.

Siden han kom til klubben i 2018, har han scoret 33 mål i 146 kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020