• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens kalder "den nye Bubacarr Sanneh" til forhandlingsbordet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

James Gomez aftale med AC Horsens nærmer sig slutdatoen. Snart skal parterne finde ud af, om samarbejdet skal fortsætte.

Af Ole Hoffskov

AC Horsens lejede i januar forsvarsspilleren James Gomez, og han er blevet sammenlignet med Bubacarr Sanneh, der som bekendt har en gloværdig fortid i netop den østjyske Superliga-klub.

James Gomez er gambier ligesom Sanneh, han kom til AC Horsens fra Real de Banjul ligesom Sanneh, og de to spiller den samme position på banen. 

Hvor Bubacarr Sanneh blev en kæmpe succes i AC Horsens og senere solgt til FC Midtjylland, er der lige nu uvished om James Gomez' fremtid. Hans lejeaftale udløber ved årets udgang.

- Vi skal have en snak inden så længe, og det kan meget vel tænkes, at vi fortsætter samarbejdet. Så må vi se, om lejen forlænges, eller om det bliver mere permanent, siger Niels Erik Søndergård, sportschef i AC Horsens, til tipsbladet.dk.

Læs også:- Vi forstår selvfølgelig, hvis Michael lytter til vandrørene

19-årige James Gomez har blot været på banen i en enkelt pokalkamp for AC Horsens i indeværende sæson, og i sidste sæson blev det til tre korte indhop i Superligaen. Gambieren har med andre ord ikke væltet sig i spilletid.

Potentiale er der dog masser af, fastslår sportschefen.

- Han er en spændende spiller, som har gjort det godt, men han er også lidt "afrikansk" i sin spillestil. Det er noget af det, der er med til at gøre ham spændende, men det er også for at understrege, at der stadig er meget, han skal forbedre, siger Søndergaard.

Det har i øvrigt været en rigtig god uge for James Gomez, der har været på landsholdstjeneste.

Læs også:AC Horsens tager afsked med midtbanespiller

- Han har været en del skadet i løbet af efteråret, men han er frisk igen, og han har lige været af sted til Senegal med Gambias U20-landshold, hvor han var med til at vinde en ungdomsturnering. Så det er helt sikkert en glad James, vi får hjem, fastslår sportschefen.

Læs også:Superliga powerranking: Målene sejler ind

Læs også:Superligaen forklarer om Uhre-scoring: Han var offside, men...

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus