Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Så meget betaler Brøndby for Pentz

Brøndby betaler 19 millioner kroner for at købe Patrick Pentz i Leverkusen. Han har fået fire år på Vestegnen.

Selv om det så svært ud, lykkedes det for Brøndby.

Tipsbladet kunne kort før formiddag afsløre, har Brøndby IF har købt målmand Patrick Pentz i Bayer Leverkusen - keeperen, der var så velspillende og dygtig for Brøndby, er dermed hos de blå-gule i de kommende fire sæsoner.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Brøndby ønsket at have fuld fokus på den spændende sæsonafslutning i Superligaen, hvorfor det var helt efter planen, at man her i ugerne efter har fået strikket et tilbud sammen til den 27-årige målmand.

Og man betaler ifølge Tipsbladets oplysninger 19 millioner kroner for at købe målmanden.

Patrick Pentz kom til Brøndby sidste sommer på en etårig lejeaftale, efter at man afhændede Mads Hermansen til Leicester for et stort beløb på over 50 millioner kroner.

Med raketfart blev østrigeren en publikumsyndling, og han steg hurtigt i graderne internt i klubben, hvor der ingen tvivl er om, at han er øverst i hierarkiet. Han har heller ikke lagt skjul på, at han elsker at være i Brøndby, ligesom hans bedre halvdel er nyder at være i København, hvor de bor med deres hund.

Spillet på banen og tiden i Brøndby har imidlertid også vækket interesse fra større udenlandske adresser, og det har set svært ud for Carsten V. Jensen at vinde kampen om førsteprioriteten til målmandspositionen, men ikke desto mindre lykkedes det for fodbolddirektøren.

Landsholdsmålmanden har i hvert fald fået bevist, at Brøndby er en platform, der giver ham startpladser for Østrig, og han er et sted nu, hvor han aldrig har været bedre, hvilket naturligvis har givet ham en EM-billet.

Netop slutrunden i Tyskland var værd at nævne i en sammenhæng med Brøndby, for ifølge Tipsbladets oplysninger gik Superliga-klubben efter en hurtig afklaring med Patrick Pentz, hvorfor beskeden var, at man ønsker en beslutning, inden EM er forbi.

Brøndby ville gerne have den vigtige post besat, før Superligaen-opstarten og de europæiske kampe står for døren, og det lykkedes.