• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF's vintersigning: Klar til Superligaen nu

Foto: AGF

Mathias Jørgensen har endnu sin AGF-debut til gode. Men nu er han kommet sig over sin skade og melder sig klar til kamp.

Af Anders Dehn

Hans lejeaftale varer kun et halvt år, så Mathias Jørgensen har ikke lang tid til at vise sit værd i AGF. Han har tilmed misset de første fire kampe med en skade, men angriberen siger til Århus Stiftstidende, at han er klar til at få sin debut.

Han kom i december til Danmark fra New York Red Bulls med det formål at få mere spilletid, end han fik i MLS. Første chance for at komme nærmere det mål får han på søndag, når AGF møder FC København.

Hvis David Nielsen kan bruge ham, står Jørgensen på spring.

- Jeg føler mig klar til Superliga-minutter nu, men der er hård konkurrence, så hvornår det bliver, er jo ikke op til mig. Jeg kan ikke gøre andet end at vise, at jeg er klar. Så nu handler det for mig om at give den fuld gas til træning og få bevist overfor alle, at jeg er klar til at komme ind og gøre en forskel, siger han til Århus Stiftstidende.

Selv om 20-årige Mathias Jørgensens lejeaftale er en kort en af slagsen, er det langt fra udelukket, at han bliver i Århus længere end til sommer. Allerede efter årets første samlede holdtræning sagde han:

- Hvis der ikke sker andet, skal jeg jo tilbage om seks måneder. Så jeg er ikke afvisende over for noget. Jeg er overhovedet heller ikke afvisende over for at blive her, hvis det kan lykkes. Men jeg er slet heller ikke afvisende over for at vende tilbage.

Ved samme lejlighed fortalte Mathias Jørgensen om sin noget aparte juleaften. Han indledte nemlig juleaftensdag med at få konstateret corona. Læs mere om den oplevelse her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus