Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Andrija Pavlovic nærmer sig BIF-debut: Ser meget bedre ud

Den serbiske angriber er ved at kunne gøre sig gældende, siger cheftræner Niels Frederiksen.

Når Brøndby IF efter landskampspausen møder SønderjyskE i Superligaen, kan Andrija Pavlovic potentielt debutere for de blå-gule. Det fortæller cheftræner Niels Frederiksen i et videointerview med fanmediet 3point.dk.

Den serbiske angriber kom til Brøndby i midten af september, men han kom efter flere måneder uden kampform. Derfor var han heller ikke i form til at spille for Brøndby, men det er han ved at være.

Læs også:Anis Ben Slimane scorede i landsholdsdebut for Tunesien

- Han har været i vores fysiske træners vridemaskine de sidste to-tre uger, og det går jo ikke stille af sig, når han tager fat. Så vi kan godt forvente, at det ser meget bedre ud for ham nu. Han er et helt andet sted, end da han startede herude. Så han er bestemt i spil til noget efter landskampspausen mod SønderjyskE. Det er ikke sikkert, det bliver en startplads, men han er i spil til at kunne bidrage, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

Andrija Pavlovic udgør halvdelen af Brøndby IF’s indkøb i løbet af sommerens transfervindue, da de blå-gule også hentede venstrebacken Blas Riveros på sidstedagen. Samtidig har man fået Rezan Coru tilbage fra lån, mens man formåede at holde på flere profiler.

Og alt i alt står Brøndby bedre end de gjorde i foråret, mener Niels Frederiksen. 

- Når jeg kigger tilbage i forhold til efter transfervinduet i januar og på, hvordan vi ser ud nu, så synes jeg, at vi har en trup, som er bedre balanceret i forhold til kompetencer og positionerne. Jeg sagde til spillerne dagen efter transfervinduets lukning, at vi har en meget konkurrencedygtig trup og en trup, hvor vi kan sige, at der er konkurrence på alle positioner. Det kunne vi ikke nødvendigvis sige 1. februar, men det synes jeg, at vi kan sige nu. Så set over de seneste seks-otte måneder synes jeg, at vi har en forstærket trup, siger han til 3point.dk.

Brøndby IF fører i øjeblikket Superligaen med maksimumpoint efter fire kampe. De møder SønderjyskE i Haderslev søndag den 18. oktober efter landskampspausen.

Læs også:Transfervinduet er lukket: Her er de største danske køb og salg

Læs også:Medie: SønderjyskE ville købe Brøndby-spiller, hvis Bah blev solgt

Læs også:Her er spillerbudgetterne i Superligaen 2020/2021