Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: SønderjyskE ville købe Brøndby-spiller, hvis Bah blev solgt

Haderslev-klubben SønderjyskE lurede på Brøndbys Jens Martin Gammelby. Men da Alexander Bah blev i klubben, var det en lejeaftale til Lyngby, der blev aktuel for Jens Martin Gammelby.

I løbet af mandagen sagde SønderjyskE, som tipsbladet.dk kunne fortælle, nej til et stort millionbud på højre wing back Alexander Bah. Han endte med at blive i klubben fra Haderslev, men havde man formået at sælge den 22-årige dansker, havde man gerne handlet i Brøndby for at hente en afløser. Det skriver bold.dk.

Buddet fra Slavia Prag blev altså fejet til side af SønderjyskE, og så nåede det aldrig længere, men Alexander Bah har siden fortalt til Der Nordschleswiger, at han var opsat på at komme afsted, og at han var ærgerlig over, at buddet blev afvist.

Læs også:FCM-assistent vil undgå ny pokalfadæse: Vi husker alle sammen sidste år

Et sådan bud gør naturligvis, at man arbejder i mulige alternativer, og et alternativ var ifølge bold.dk at handle i Brøndby IF.

Sportschef Hans Jørgen Haysen og SønderjyskE skulle have udset sig Jens Martin Gammelby som mulig erstatning, hvis Alexander Bah blev solgt. Klubben var interesseret i at købe backen i Brøndby.

Læs også:Hele Superligaen var i bowlen: Dem skal de møde i pokalturneringen

Men det blev altså ikke til noget, og i sin søgen efter spilletid kom Jens Martin Gammelby i stedet til Lyngby Boldklub på en lejeaftale.

Læs også:Bendtner langer ud efter Solbakken: Det virkede ikke logisk

Læs også:Guld-duel i Superligaen: Er Zanka eller Sisto vigtigst?

Læs også:Dansker er kontraktfri efter rumænsk kaos: Måtte vente måneder på løn