• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Benjamin Verbic får fire år i Dynamo Kiev

Avis: Benjamin Verbic får fire år i Dynamo Kiev
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når Benjamin Verbic vender hjem fra juleferie, er det til en fire-årig kontrakt med Dynamo Kiev. Kun lægetjekket mangler, skriver slovensk avis.

Af Ole Hoffskov

Benjamin Verbic er lige nu på ferie i Den Dominikanske Republik. Han vender sandsynligvis ikke tilbage til København igen.

Rygterne om et forestående skifte til Dynamo Kiev har taget til de seneste par dage, og nu kan den slovenske avis, Delo, berette, at aftalen, der sender FC København-profilen til Ukraine, er så godt som på plads.

Når Benjamin Verbic vender hjem fra ferieparadiset i Caribien, venter der ham en fire-årig aftale i Dynamo Kiev, og sloveneren kan angiveligt se frem til en årsløn på godt 7,5 millioner kroner. Verbic mangler fortsat det obligatoriske lægetjek, før han kan skrive under på kontrakten, der sikrer ham økonomisk resten af livet.

BT kunne allerede i sidste uge fortælle om interessen fra Dynamo Kiev, og ifølge avisen scorer FC København 30 millioner kroner på at sælge Benjamin Verbic til den ukrainske storklub. Sloveneren har været FCK's bedste spiller i efteråret, så det er ikke overraskende, at han er blevet interessant for andre klubber.

I Ukraine træder Benjamin Verbic ind på holdet, der aktuelt er nummer to i den ukrainske liga. Dynamo Kiev er tre point efter Shakhtar Donetsk, og som altid er der ingen tvivl om, at guldkampen i det uroplagede land står mellem de to storklubber.

24-årige Benjamin Verbic har spillet 69 Superliga-kampe og scoret 16 mål for FC København. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus