Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FC Nordsjælland ville gøre 16-årig til klubbens dyreste indkøb

Der var mange klubber, der viste interesse for AC Horsens-talentet Jeppe Kjær. Han valgte at skifte til AFC Ajax, men havde blandt andet tilbud fra FC Nordsjælland.

Han er den yngste debutant i Superliga-historien, 16-årige Jeppe Kjær, for 1. marts fik han debut på sin 16 års fødselsdag. Kantkometen viste i løbet af foråret, at han er et af dansk fodbolds største talenter, og derfor var det heller ikke så overraskende, at han denne sommer blev AC Horsens' største salg nogensinde.

Han skiftede til AFC Ajax i Holland, men faktisk var Amsterdam-klubben ikke den eneste klub, der ville have fingrene i danskeren. Også FC Nordsjælland var klar til at købe Jeppe Kjær - det skriver avisen B.T

Læs også:Tobias Salquist klar for Hobro: Det er et rigtig godt match

Ifølge avisen var FC Nordsjælland klar til at betale mere, end klubben tidligere har betalt for en spiller. Der var ifølge B.T. også god dialog mellem FCN og AC Horsens i løbet af foråret, men da John Steen Olsen og Ajax kom på banen, valgte Jeppe Kjær at tage til Holland.

Den 16-årige dansker kommer formentlig til at spille sammen med andre danske talenter som Eskild Munk Dall og Christian Kjelder Rasmussen. Førstnævnte er også blevet hentet til AFC Ajax denne sommer, mens Rasmussen har været i Amsterdam-klubben et års tid.

Læs også:Fik AGF-debut som 17-årig: Man gør jo ikke sig selv til et kæmpetalent

Jeppe Kjær nåede ni kampe i Superligaen for AC Horsens - det blev til en enkelt scoring. Da han scorede i 3-2 sejren over Hobro den 8. juli, blev han med 16 år og 129 dage også den yngste målscorer i Superligaens historie.

FC Nordsjællands største indkøb til dato er formentlig Kian Hansen, der menes at have kostet mere end syv millioner kroner. Jeppe Kjær menes at have kostet AFC Ajax omkring 15 millioner kroner.

Læs også:Dansker spillede sammen med Essien: Han kunne ydmyge folk

Læs også:Eksklusiv favoritpris: Se Brøndby - FCN med Dplay

Læs også:Analyse: AGF og Brøndby får ekstremt svært ved at fange FCK og FCM