• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Stor interesse for Ajax-dansker

Foto: Getty Images

Det 18-årige talent har interesse fra adskillige forskellige ligaer, heriblandt Superligaen.

Af Victor Risager

Jeppe Kjær har tilbragt to og et halvt år i Ajax med begrænset succes, og med kun et halvt år til kontraktudløb i Amsterdam tiltrækker det danske stortalent sig interesse fra mange kanter og leder.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen nævner, at FC Nordsjælland, AGF og AC Horsens fra Superligaen har lagt følere ud, men der skal også være interesse fra flere andre lande, navnligt USA, Holland, Belgien og Østrig. En kontraktforlængelse med Ajax skal heller ikke være udelukket for den 18-årige kreatør.

Over for Tipsbladet var Jan Laursen, sportschef i FC Nordsjælland, for nylig fåmælt om deres påståede interesse i Jeppe Kjær.

- Vores fokus på Jeppe var inden han tog til det hollandske. Lige nu vil jeg ikke sige noget konkret om ham andet end, at vi har rigtig mange, der er på vej. Så der er ikke et umiddelbart behov for at tage en ind i den her kategori lige nu, sagde han.

Jeppe Kjær blev Superligaens yngste debutant i 2020 og nåede at spille 11 kampe for AC Horsens, inden han skiftede til Ajax i sommeren 2020. Siden har han fået to kampe for hollændernes andethold, Jong Ajax, mens han har spillet mere på U18-holdet.