• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Bashkim efter super-mål: Vi skal videre

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

OB-angriberens Bashkim Kadrii kom søndag på måltavlen for første gang i sæsonen, men det er der ingen grund til at dvæle for meget ved.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Med fem minutter igen lavede Bashkim Kadrii en kandidat til rundens mål, da han flugtede SELECT-kuglen op i hjørnet.

Det var angriberens første scoring, siden han vendte tilbage til klubben efter et år i saudiarabisk fodbold.

Det giver selvtillid, men samtidig er der ingen grund til at dvæle for meget ved det, lyder det fra hovedpersonen selv.

- Selvfølgelig var det dejligt at se bolden gå i kassen, og jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den rigtig godt. Lige efter kampen fyldte det dog mest i hovedet på mig, at vi ikke fik alle tre point. Men det er dejligt at kunne se tilbage på en god kasse. Men nu skal vi videre, og der skal scores endnu flere mål.

- Et mål giver selvtillid og tro på tingene for en angriber. Det giver en tro på, at man kan lave noget lignende igen, så jeg har helt afgjort troen på, at jeg snart scorer igen, siger Bashkim Kadrii til OB's hjemmeside.

Siden han kom til i februar måned, har han brugt tiden på at komme i form igen, og det går den rigtige vej, fortæller Bashkim Kadrii.

- Det går godt med at få bygget nogle kampminutter på, så jeg kan blive endnu skarpere. Det tager noget tid at komme på 100 %, men jeg har det godt, og de 90 minutter i søndags gør, at jeg bevæger mig i den rigtige retning.

- Skal jeg blive den bedst mulige udgave af mig selv, så kræver det endnu flere kampminutter, så vi må se, om jeg får mulighed for at bygge endnu mere på i morgen mod AaB. 

Og det er klokken 18, at AaB tager imod OB i Kvalifikationsspillet, og med en sejr kan de overtage AaB's plads i toppen.

- Det er svært at møde AaB, og det er rigtig svært at møde dem i Aalborg. De er inde i en god periode i forhold til at hente point, men vi tror på os selv. Vi vandt, sidst vi var på besøg deroppe, og vi gjorde det virkelig godt. Så der er mange ting fra det seneste opgør i Aalborg, vi kan tage med i vores forberedelser til onsdagens kamp, siger Bashkim Kadrii.

Til kampen vil der igen være tilskuere tilbage på lægterne, og selvom de ikke kommer til at holde med OB, så bliver det fedt alligevel, forudser Kadrii.

- Fans betyder alt for fodbold. Man kan se, hvor kedelig og tør stemning der er, når der ikke er folk på tribunerne, og det er virkelig ikke det samme uden fans. Så det betyder alt i verden, at de vender tilbage nu, og jeg håber rigtig meget, at de kan give os de sidste par procenter i vores kommende hjemmekampe.

- Men først gælder det AaB, og vi har en stor tro på, at vi kan vinde. Som sagt gjorde vi det godt, sidst vi var deroppe. I de seneste kampe har vi lige manglet det sidste, men det tror jeg på, at vi kan få det med i kampen onsdag, og så kan vi godt gentage sejren fra sidst, siger Kadrii.

Kampen mod AaB kan ses på TV3 Sport.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus