Bedst og værst: Jysk guldfugl baskede med vingerne i Nordsjælland

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og Vejle BK.

Mikkel Rygaard Jensen 1-0 (4.)
Wahidullah Faghir 1-1 (22.)

Kampens bedste
FC Nordsjælland

På en lidt billig baggrund får Mikkel Rygaard Jensen titlen som kampens bedste for FC Nordsjælland, der over en bred kamp leverede en middelmådig indsats. Rygaard viste kampen igennem et fint blik for sine medspillere, og da han i starten af kampen fik muligheden fra straffesparkspletten, scorede han sikkert. Ligesom resten af holdet formåede han ikke at ramme niveauet som senest mod FC Midtjylland, hvor Nordsjælland vandt på imponerende vis 4-1 over FC Midtjylland.

Vejle BK
Klubbens stortalent Wahidullah Faghir er ikke kun spændende, fordi han er 17 år. Søndag eftermiddag i Nordsjælland viste han sig flot frem som en offensiv kreatør, med mange farlige aktioner. Desuden behandlede han et fladt indlæg fra Jacob Schoop på fornemmeste vis ved at bringe Vejle på 1-1 midt i første halvleg. Målet kan ses i videoen over artiklen.

Kampens værste
Abu Francis satte ild til banen i kampen mod FC Midtjylland. Det gjorde han dog på ingen måde i dag mod Vejle BK. Han var ikke decideret dårlig, men han viste sig heller ikke frem fra sin bedste side, hvorfor det ikke var den store overraskelse, at han i det 65. minut blev skiftet ud.

Kampens detalje
Landsholdslegenden Thomas Graversen formåede at optage intet mindre end 15 pladser på FC Nordsjællands stadion. Der var nemlig sat kæmpestore papskiver op på tilskuerpladserne af hans hoved