Bedst og værst: Lyngby sender Hobro ud af Superligaen efter vanvittigt drama

Tipsbladet.dk har zoomet ind på kampen mellem Lyngby Boldklub og Hobro IK.

Rødt kort - Rezan Corlu (90')
Rødt kort - Brandon Onkony (90')

Kampens bedste

Lyngby Boldklub:
Rezan Corlu spillede sin sidste kamp for Lyngby Boldklub mandag aften, inden at han i næste sæson vender tilbage til Brøndby IF fra sit lejeophold. Kort før kick-off blev han tilmed kåret til sæsonens spiller i Lyngby, og den 22-årige offensivsspiller viste hvorfor i de efterfølgende 90 minutter. Corlu var en konstant trussel for Hobro-defensiven og kronede også den fine præstation med målet til 2-1, hvor han efter en lang og flot dribletur bragede bolden ind bag Jesper Rask fra venstre. Eneste minus var det dumme og unødvendige røde kort i kampens døende minutter.

Hobro IK:
Imed Louati var målscoreren i det første playoff-opgør, og angriberen var også god for Hobro mandag aften. Louati var ofte med, når Hobro blev farlige, og mens angrebskollegaerne Sabbi og Kirkevold til tider virkede en smule ufokuserede, var Hobro-angriberen konstant på jagt med den rette indstilling og en god energi. Edgar Babyan bør også fremhæves for en flot præstation, der også blev kronet med et glimrende mål, der gav kampen spænding til det sidste. Generelt fortjener Hobro stor ære af kampen og bør roses for, at de selv efter Corlus føringsmål ikke lagde sig ned, men pressede på helt til slutfløjtet.

Kampens værste
Pål Alexander Kirkevold fik måske lidt overraskende chancen fra start mandag, men nordmanden formåede slet ikke at gribe den. Den tidligere Superliga-topscorer viste endnu engang, at han er langt fra sit tidligere, høje niveau. Den 29-årige nordmand har kun scoret seks gange i denne sæson, og man kan undre sig over, hvad der er sket med "Mål-Pål".

Kampens detalje
Lyngby fik en svær start, da gæsterne kom hurtigt foran, men Mathias Hebo Rasmussen bragte optimismen tilbage på Lyngby Stadion, da han efter 23 minutter bragede bolden op i hjørnet og udlignede opgøret. Flot detalje af Hebo, der uden tvivl har gennemlevet en speciel aften - Lyngby-spillerens kæreste havde nemlig også termin mandag. Senere i kampen måtte Hebo så også lade sig udskifte med et maveonde.

Kampen vil uden tvivl også blive husket for det voldsomme drama, der udspillede sig på Lyngby Stadion. Kampen bølgede konstant fra side til side, og det hele kulminerende i de døende minutter, hvor både Edgar Babayan, Brandon Onkony og Rezan Corlu måtte udvises efter at have været involveret i en række omfattende bataljer. Superliga-strukturen laves måske nok om på den anden side af sommerferien, men efter denne kamp bliver det svært ikke at savne playoff-opgørene i næste sæson.