Bedst og værst: Et vanvittigt kollaps af FCM

Vi er klar med bedst og værst fra opgøret mellem Lyngby Boldklub og FC Midtjylland.

2-3 Mathias Kristensen (61.)
3-3 Sævar Atli Magnusson (87.)

Kampens spiller:
Lyngby Boldklub:

Emil Nielsen bragte holdet på 1-3 og gav lidt tro på, at det kunne lade sig gøre med sin scoring kort før pausen. Målet var et flot hovedstød, og for den scoring fortjener angriberen kredit. I anden halvleg var hele Lyngby-holdet bedre, men det var Nielsens kasse inden pausen, der bragte troen tilbage.

Og så fortsatte holdet. 2-3 på et straffespark af Mathias Kristensen, inden Sæver Atli Magnusson gjorde det til 3-3. Flot, flot kollektivt comeback.

FC Midtjylland:
Kampen var - troede man - forbi efter et kvarter, hvor FCM var foran med 2-0 ude mod Lyngby Boldklub. Klubben fra Ikast og Herning vadede i chancer, og det skyldes godt offensivt spil, men også at der blev leveret store præstationer i defensiven. Det blev også 3-0, inden det så vendte på en tallerken.

Anders Dreyer scorede en enkelt gang og var farlig, men som resten af holdet gled han lidt ud af billedet i anden halvleg. Men han var bedste FCM'er.

Kampens værste:
Der er mange at vælge imellem, men prisen går til FC Midtjyllands kollektiv, der endte i vanvittigt kollaps. Foran 3-0 og med mange chancer endte det 3-3. For et hold af FCM's kaliber, der mødte en oprykker, er det slet, slet ikke godt nok. FCM fremstår som et skrøbeligt og rystet fodboldhold.

Kampens detalje:
Nikolas Dyhr skulle slet ikke starte, men så kom han ind i opstillingen i stedet for brasilianske Juninho. Og det er før set, at man så ikke helt er der, fordi man ikke har haft den normale opladning, men det var Dyhr i den grad. Han scorede efter et kvarter, og det var ham, der assisterede Anders Dreyers mål til 2-0. Flot arbejde af backen, der dog endte med ikke at være helt klar i anden halvleg, hvor han begik et dumt straffespark.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.